Jag går in i 2021 med nollställd själ

Detta är en text av en fristående krönikör. Åsikterna är skribentens egna.

Årets sista dagar flyter förbi på behörigt avstånd, finalen på detta år – ett år vi alla kommer minnas, vare sig vi vill det eller ej – är lågmäld. En förmiddag köper jag kaffe på extrapris, det är fem för nittionio på Willys, och jag och två äldre damer med munskydd rör oss unisont, från det att vi kommer in i matbutiken på Mobilia är det raka vägen till kaffehyllan. Jag fyller korgen med Skånerost, en av damerna har missat att det finns, själv har hon plockat på sig fem paket Mollbergs blandning. Hon blickar ner i min korg, blicken vidgar sig av upphetsning:

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Läs artikeln här!

Läs artikeln här!

Leave a reply

error: Content is protected !!